samo-opusteno Ženski kutak
Pages: 1
Dve greške koje ne traba da napravite sa muškarcima By: TanjicA Date: Jun 22, 2012, 18:22:11
Dve greške koje ne traba da napravite sa muškarcima

Čini se kako su veze puno komplikovanije u zadnje vreme, jer svaki stručnjak za odnose ima listu novih stvari koje štete vezi. Bob Grant, stručnjak za veze koji pomaže ženama širom sveta da pronađu muškarca kakvog zaslužuju, napominje da se ovih grešaka morate kloniti, ako želite da imate dobru vezu.1. PRONALAŽENJE IZGOVORA

Ženama je urođen osećaj da moraju da zaštite svog muškarca, što se vrlo često može vrlo negativno odraziti na vezu.

Često se boje da će izgubiti dečka ako ga opominju zbog njegovog lošeg ponašanja, ali upravo je suprotno: Ako ga ne opominju, on će izgubiti poštovanje prema njima.

Ako pokušate da delujete tolerantno, svrstaće vas među žene koje nemaju vlastito mišljenje, što nikako nije dobro za vezu.

2. PREURANJENO ISKAZIVANJE OSEĆANJA

Žene često zaboravljaju da muškarci ne osećaju jednako često i jednako intenzivno kao one.

Muškarci imaju osećaje, ali su oni impulsivniji, poput onih koje osećaju na sportskim događajima ili onih koji se javljaju kada žele seks.

Zbog toga će žena koja prerano iskaže svoje osećaje delovati zastrašujuće. Ako stvarno želi da se uvuče pod kožu muškarcu, žena mora da bude svesna jedne stvari: Muškarci se zbližavaju prelaženjem prepreka, što znači da žena mora biti barem malo nedostupna ako želi da zadrži njegovu pažnju.

Što mu sporije dajete do znanja kako se osećate, to će on osećati veći izazov, i hteće da vam bude bliže.
Odg: Dve greške koje ne traba da napravite sa muškarcima By: andjela89 Date: Avgust 04, 2013, 15:03:42
Može biti ali ne mora da znači, pogotovo ovo za osećanja, ne volim generalizaciju i smatram da je svako jedinstven na svoj način, neko želi da ga žena pokrene, neko ne, neko je otvoreniji, neko je stidljiviji, neko se brže zaljubi, neko ne...