samo-opusteno Muzičke vesti
Pages: 1
I Fredi Merkjuri će "oživeti" By: Karudijan Date: Maj 12, 2012, 12:25:21
I Fredi Merkjuri će "oživeti"


Gitarista grupe Queen, Brajan Mej, saopštio je da će se pokojni pevač grupe Fredi Merkjuri pojaviti na jubilarnom izvođenju mjuzikla o grupi "We will Rock You", ali ne kao hologram, već kao "optička iluzija".

Pojavljivanje Merkjurija (Freddie Mercury) trebalo bi da obeleži desetogošnjicu mjuzikla o grupu Queen koja se uspešno izvodi u Londonu na Vest endu 14. maja, a Mej (Brian May) je radiju BBC rekao da će njegovo prisustvo podstaći publiku da se zapita "da li je Fredi zaista umro"?.

On je dodao da će efekat biti sličan onome koji je primenjen prilikom pojavljivanja Tupaka na Koačela festivalu prošlog meseca, kada se pokojni amrički reper na bini pojavio kao hologram.

"Oni su nas malo pretekli u realizaciji ideje, s obzirom da smo mi već izvesno vreme spremali Fredijevo pojavljivanje na bini u sličnim obliku", rekao je.

Mej je dodao da oni neće koristi istu tehniku kako bi "vaskrsli" Merkjurija koji je preminuo 1991. godine, jer se ona verovatno neće pokazati kao najefikasnija, s obzirom da se mjuzikl izvodi osam puta sedmično i potvrdio da će jubilarnom izvođenju prisustvovati i Robert De Niro, koji je jedan od producenata mjuzikla.
Odg: I Fredi Merkjuri će "oživeti" By: Quraba Date: Novembar 14, 2012, 15:38:04
mnogo dobro  :rock on
Odg: I Fredi Merkjuri će "oživeti" By: kicvlaj Date: Novembar 29, 2012, 09:46:48
voleo bih to da vidim i ponovo cujem