samo-opusteno Muški Kutak
Pages: 1
Hrana za EREKCIJU KAO KAMEN! By: NiKooLaa Date: Maj 03, 2012, 11:35:16
Hrana za EREKCIJU KAO KAMEN!Muškarci suočeni sa problemom nemogućnosti postizanja erekcije pred sobom imaju dva izbora. u izlečenju svoje boljke mogu posegnuti za medikamentima ili prirodnom varijantom, koja se u najvećem broju slučajeva već nalazi u lekovima za potenciju. Naravno, postoji i ona treća varijanta – da se ubijete jer vam se mali ne diže, ali kako bismo vas sprečili u vašim lošim namerama, evo teksta na kraju tunela! Ovaj, svetla.. u vidu teksta.. Ma, znate šta hoćemo da kažemo – ČITAJ!


Kafa

Budi mozak, srce, a samim tim i vaš krvotok i daje snagu organizmu da može CEO DAN I CELU NOĆ!

Ostrige

Cink i vitamin B6 glavni su razlozi zašto su ostrige nezamenljive za snažnu erekciju i jak libido. U slučaju da vam se ostrige baš i ne sviđaju previše, dobra zamena su lešnici.


Čili

Čili širi krvne sudove i pumpa krv do najmanje krvne žilice u vašem telu. Koliko god vaš penis bio uporan da se ne digne, uz malo čilija, verujte – dići će se.

Banane

Snažna erekcija = snažno srce! Banane su odlične za održavanje nivoa krvnog pritiska u granicama normale, a dodatno jačaju i štite srčani mišić od mogućih srčanih oboljenja pod stare dane. Zaključak – jedite banane.


Losos

Već smo rekli da su za potenciju i mušku plodnost veoma važne omega 3 masne kiseline. One će usmeriti krv u pravom smeru, a riba losos jedan je od najbogatijih izvora ovih kiselina.


Prasetina

Vitamin B1 reguliše normalno funkcionisanje svih ćelija nervnog sistema. Najviše ga ima u svinjskom mesu i zbog toga se ono savetuje za zdravu i voljno kontrolisanu erekciju.

Crni luk

Crni luk je odličan za cirkulaciju krvi i može vam mnogo pomoći ako imate problema sa erekcijom. Naravno, ako ga jedete pre seksa šanse da će vam odmoći povećavaju se značajno – loš zadah nikome nije afrodizijak.

Crno vino

Crno i crveno vino poznati su kao odlični afrodizijaci koji otvaraju i šire krvne sudove te pomažu krvi da stigne tamo gde treba. Međutim, preterate li u količini koju popijete, velika je mogućnost ne samo da se vaš penis neće dići, nego ni vi – sa poda!

Izvor: muskimagazin.com

Odg: Hrana za EREKCIJU KAO KAMEN! By: mikimnbg Date: Decembar 17, 2014, 12:31:13
Beli luk,celu glavicu pojesti,sigurno zenska pada odmah na ledja  :ok