samo-opusteno Tenis
Pages: 1
Federer: Manje se viđam sa Nadalom By: Karudijan Date: Maj 03, 2012, 08:42:27
Federer: Manje se viđam sa Nadalom


Treći teniser sveta Rodžer Federer kaže da se manje viđa sa Rafaelom Nadalom nego ranije, ali da između njih nema nikakvih problema.

"On nije bio u Roterdam u Dubaiju, ja nisam igrao Šangaj... Videli smo se jedino u Londonu prošlog novembra, u Melburnu i Indijan Velsu. Postoji neka distanca između nas, bilo je perioda kada bismo se nedeljama viđali gotovo svaki dan", rekao je Federer.

,,Sada manje komuniciramo, a takođe mislim da je normalno da imamo različita mišljenja (Nadal je napustio Savet igrača zbog neslaganja sa Federerom). Nemam nikakvih problema sa Nadalom, bez obzira na to šta on kaže i misli. Važno je da on i dalje želi da se bavi političkim aspektima tenisa", kaže Švajcarac i dodaje da je saglasan sa Nadalom kada je reč o plavoj šljaci u Madridu:

,,Protiv sam toga, ali direktor turnira Jon Cirijak je insistirao i na kraju smo rekli: 'On radi mnogo dobrih stvari za tenis, pa ćemo mu pustiti da uradi ovo. Ali nije dobro da on ima takve stvari u svojim rukama, nemam pojma kako će sve da se odigra. Mi smo bili protiv. Šljaka u Madridu moraće da bude savršena, inače će to biti debakl za turnir".