samo-opusteno Slobodno vreme i zabava
Pages: 1
8 Najbizarnijih Telesnih Modifikacija By: NiKooLaa Date: April 11, 2010, 16:27:45
8 Najbizarnijih Telesnih Modifikacija

Ako mislite da su tetoviranje kože ili pirsing u nosu bizarni, pogledajte najbizarnije telesne modifikacije, i uverićete se da uvek ima bizarnijeg.

1. Tetovaža OkaTetoviranje očne jabučice poznato je čovečanstvu preko 2000 godina. U ranim vremenima koristilo se kao metod za uklanjanje ili prikrivanje nedostataka oka, ali se danas zbog pojave sočiva više ne koristi u te svrhe.
Danas su ovakvi slučajevi postali normalni u svetu tetovaža, kao nešto što će definitivno privući pažnju.


2. "Reckanje" Tela - OžiljciReckanje je kreativna primena ožiljaka radi postizanja estetskog ili duhovno prijatnog rezultata na telu. Iako ga mnogi smatraju bolnim isto koliko i tetovaže, smatra se kontraverznijim, pa se ređe može videti.


3. 3D Implanti3D Implant predstavlja predmet koji se ubacuje ispod kože radi isticanja nekog oblika na površini kože. Mogu se napraviti u raznim oblicima i veličinama od rogova, do nekih složenijih simbola i oblika.
Ipak, postoji opasnost od iritacije kože iznad implanta, kao i od istezanja kože.


4. Korset PirsingJedan od najnovijih trendova u svetu modifikacije tela dolazi u obliku pirsinga koji izgleda kao korset!
Ovakav pirsing je simetričan sa jednakim brojem rupa sa desne i sa leve strane leđa.


5. BrendiranjeNajverovatnije je najbolniji od svih modifikacija. Vrelo gvožđe se greje toliko da može ubiti nerve i ostaviti 3 stepen opekotina na telu, što ostavlja jasan ožiljak.


6. Vešanje telaŠesto mesto je zauzeo telesno vešanje, odnosno nešto što bi se moglo uporediti s, ni manje ni više, nego pecanjem. Ova čudnovata modifikacija se radi uz pomoć privremenih pierciga ili kuka koje se pričvrste za telo, a zatim se ono podigne delimično ili u potpunosti iznad zemlje. Proces može trajati i po nekoliko sati, zavisno o delu tela koji je pričvršćen za kuke, a cilj mu je meditacija ili neka vrsta spiritualnog procesa.


7. Deljenje JezikaJedan od novijih trendova jeste deljenje jezika na dva dela, po sredini, tako da ova dva dela mogu funkcionisati i pomerati se nezavisno jedan od drugog.

8. Šiljenje UhaAko želite da vaše uši izgledaju kao u filmovima naučne fantastike, ovo je prava stvar za vas. Pored toga što će vam lice biti naglašeno, možete poboljšati iskustvo slušanja muzike.  wink