samo-opusteno Kutak za Gamere - Video igre
Pages: 1
Need for Speed: The Run By: DaRkOoO Date: Januar 10, 2012, 13:28:44
Need for Speed The Run: najbolji do sada?Need For Speed je, sigurno, jedan od najdugovečnijih  i najuspešnijih igračkih serijala u istoriji.  Za 17 godina izašlo je tačno 17 igara. Za svo to vreme, serijal nije odstupao od uspešne i komercijalne formule, ali je bilo nekih izmena: počeo je  kao (polu)simulacija, zatim je prešao u arkadne vode, da bi ponovo pokušao da postane simulacija.Danas imamo dva pravca u kojem se NFS igre kreću. Prvi pravac jesu (polu)simulacije, gde spadaju NFS: Shift i Shift 2: Unleashed. Drugi pravac su klasične NFS igre, gde se obračunavamo sa policijom i učestvujemo u nelegalnim trkama.Najnoviji pripadnik "klasičnog" pravca biće Need For Speed: The Run, naslov koji zaista puno obećava.


Priča: Nelegalna trka preko cele AmerikeZa razliku od nekoliko prethodnih igara iz serijala, Need for Speed: the Run stavlja veći akcenat na fabulu. Protagonist Jack Roark je u dugovima do guše. Novac duguje veoma opasnim ljudima, i jedini način da se izvuče jeste da osvoji nagradu od 25 miliona dolara, u nelegalnoj trci protiv ostalih 100 vozača kroz SAD.To znači da ćete u Need for Speed: the Run projuriti kroz Detroit, Čikago, Las Vegas, kao i kroz neke pustinju u Nevadi, Kolorado itd.


Grafika: Wow!

Šta reći za grafiku, osim da deluje impresivno. Od fantastično dizajniranih staza, preko automobila i specijalnih efekata, sve do animacija u QTE scenama.  Nadamo se samo da će programeri iz Black Box-a impletirati i mogućnost destrukcije okruženja, nešto po čemu je Frostbite engine, najpoznatiji. Sve NFS igre su do sada imale i veoma dobre zvučne karakteristike, a ni sada situacija neće biti drugačija.

Frostbite 2.0 engine (da, onaj iz Battlefield 3!)

Frosbite 2.0 engine, umetničko delo programiranja, čuvenog studija DICE, pokazao se odlično, u vidu svoje najnovije inkarnacije, u prošlomesečnom FPS hitu Batllefiled 3. Fantastična grafika, mogućnost odlične optimizacije za PC, destruktivnost okruženja... Da li će momci i devojke iz Black Box-a (Underground, Most Wanted, Carbon...) uspeti da izvuku maksumum iz ove tehnologije, videćemo za svega nekoliko dana (15. novembar).Automobili u Need for Speed the Run: za svakog ponešto

Kao i u većini NFS igara do sada, paleta automobila je izuzetno bogata. Tu su: Aston Martin One-77, Lamburgini Gallardo, BMW M3, Ford Mustang, Pagani Zonda, Nissan Skyline, i još gomila atraktivnih mašina na četiri točka, koje bi svako voleo da vidi u svojoj garaži. Svaka od ovih mašina je modelovana i animirana na granici savršenstva.


Gameplay

Gameplay dosta podseća na prošlogodišnji hit Need For Speed: Hot Pursuit
. To, naravno, nije ništa loše, jer Hot Pursuit-u, objektivno, ništa nije falilo.Jedna od novina su, tzv. Quick Time Event (QTE) scene.  Prema rečima ljudi iz Black Box-a, one čine manje od 10% igre, i tu su da zamene klasične cutscene.Do sada smo imali prilike da vidimo jednu ovakvu scenu, u kojoj se Jack obračunava sa policijom. Pravovremenim pritiskom na odgovarajući taster aktivirate određenu akciju (skok, udarac, odbrana...).Samo izvođenje će biti na pola puta između arkade i simulacije. Zahvaljujući velikom broju podešavanja, moći ćete da podesite težinu onako kako vama odgovara.Osim kampanje, tu su i obični singleplayer modovi: Sprint, Time Attack, Rival Battle... Nažalost, neće biti kooperativnog moda.Za što lepše multiplayer iskustvo, tu je Autolog, društveni servis koji omogućava lako pronalaženje prijatelja i protivnika za trkanje. Sada ne morate da čekate da prijatelj završi trku, već se možete automatski priključiti njegovoj sesiji.**

Dakle, Need for Speed: The Run dosta obećava. Grafički izgleda odlično, dok gameplay podeća na poboljšani Need For Speed: Hot Pursuit. Sam koncept trke kroz Ameriku, u kombinaciji sa QTE scenama, izgleda sveže u trkačkom žanru. Da li će ući među legendarne NFS naslove, ili barem među one odlične, saznaćete uskoro na vašem omiljenom sajtu.

/gameinfusion/

Neko probao ?
Taman sam skinuo i instalirao, pokrenem, i sece kao nenormalno, iako je sve na low.
Dakle, trebace vam nenormlano jak komp da pokrenete ovo cudo.
Odg: Need for Speed: The Run By: PeraOfficial Date: Januar 10, 2012, 18:28:24
Ovo moj komp nije mogao da podrzi :D Secka nenormalno :D
Bio sam kod brata on ima jak komp i ovo mu extra radi.
Najbolji je do sada jer je najnoviji xD
Odg: Need for Speed: The Run By: terminator96 Date: Februar 16, 2012, 23:12:18
Linkovi ili torrent?
Odg: Need for Speed: The Run By: PeraOfficial Date: Februar 24, 2012, 23:41:17
Citat: terminator96 poslato Februar 16, 2012, 23:12:18
Linkovi ili torrent?
Sta ??? Hoces download link ???
Odg: Need for Speed: The Run By: nestl Date: Novembar 11, 2013, 15:48:34
Nisam igrao igru ali cini se dobrom