samo-opusteno ┼Żenski kutak
Pages: 1
Pročitajte njegov govor tela By: Padobranac Date: Januar 17, 2010, 13:42:57
Pročitajte njegov govor tela


Zainteresovani muškarac nesvesno će podići obrve u razgovoru sa njemu zanimljivom devojkom, a to je znak da ga zaista zanimate. Ali da biste to primetili, morate pažljivo da ga gledate jer je reč o deliću sekunde.Antropolozi taj pokret zovu "munjevite obrve" jer prolazi brzo poput munje, a ako ga uočite, možete da očekujete poziv da izađete. Lagani trzaj glave, pošto vam se pogledi susretnu, takođe je podsvesna reakcija tela i znači da mu se sviđate. Iskrene simpatije otkriva i širok osmeh, koji jednostavno ne može da sakrije.

Mora da vas gleda u oči

Ukoliko izbegava da vas gleda u oči i prečesto je licem okrenut od vas (tako da uglavnom gledate njegov profil), jasni su znaci da nije previše zainteresovan. Isto značenje ima i pokrivanje usta rukama na vaše pitanje da li je još zainteresovan. On time podsvesno želi da zaustavi izgovaranje istine.

Suzdržava se pomoću ruku

Ako muškarac koji vam se sviđa sedi na rukama, znači da pokušava da kontroliše svoje reči i pokrete. Zabrinut je da će reći previše i tako vas razočarati, pa pokušava da se kontroliše i disciplinuje podupirući se rukama.

Dug pogled je zamka

Ako vam muškarac pruži ruku dlanom okrenutu prema gore, želi da se dublje poveže sa vama. Međutim, pripazite na dug "značajan" pogled. Ukoliko želite dužu vezu, zaobiđite ga jer mu to verovatno služi samo kao mamac.

Sviđate mu se ako vas oponaša

Ako primetite da nesvesno oponaša vaše grimase lica ili pokrete, budite sigurni da ga iskreno zanimate. Ljudi nesvesno oponašaju druge samo ako im se sviđa ono što rade, pa pripazite na usklađenost pokreta.

Tajna je u poljupcu

Materijal za dugu vezu prepoznaćete po nežnim poljupcima u obraz i nagloj pogrbljenosti leđa. Poljubac u lice je znak brižnosti i očinskog instinkta, a grčenje leđa javlja se zbog želje za zagrljajem i povezivanjem.Izvor: L&Z

Odg: Pročitajte njegov govor tela By: Alle Date: Avgust 04, 2010, 01:56:32
isto cu reci sto sam i u muskom kutku za "njen govor tela".. svako se ponasa na svoj nacin..demantujem ovo skroz.. :D
Odg: Pročitajte njegov govor tela By: offline Date: Avgust 12, 2010, 01:24:36
LoL