samo-opusteno Koncerti
Pages: 1
Van Gogh: Spremamo spektakl By: NiKooLaa Date: Novembar 26, 2009, 10:17:43
„Van Gog“ u „Areni“ 28. novembra
Spremamo spektakl
Autor: n. dž. | Foto:D.Milenković | 26.11.2009. - 05:00Grupa „Van Gog” održaće koncert u subotu, 28. novembra, u „Beogradskoj areni”, a kako su najavili članovi benda, ovaj spektakl će biti po najvišim svetskim standardima. Oni će nastupiti na 40 metara širokoj i 25 metara visokoj bini koja će biti u obliku lavirinta, sa isturenom platformom koja će bendu omogućiti da zalazi duboko u publiku.

- Biće ovo jedna od najvećih produkcija ikada postavljenih u ovoj državi kada su u pitanju rok koncerti. Ovo je produkcija koju koriste najveći svetski izvođači, pored ogromnih dimenzija bine sa pistom, biće postavljeno i 300 svetala na bini, a broj ljudi koji su angažovani u organizaciji koncerta je premašio dve stotine - rekao je Ivan Ivačković, PR koncerta.
- Prisustvovali smo ovde i nekim koncertima stranih izvođača u, da tako kažem, nedoličnom izdanju kada su i zvuk i svetlo u pitanju, zato ćemo mi ponovo dati sve od sebe da budemo kao nikada do sada - najavio je odličan koncert Zvonimir Đukić Đule, frontmen sastava „Van Gog”. On je dodao da bend stilski nikada nije zvučao tako autentično.Bina u obliku lavirinta

Zbog velikog interesovanja najvernijih fanova doštampano je još sto karata za ograđeni fan pit ispred bine, a zbog dimenzija pozornice nije bilo moguće da se omogući veći broj dodatih karata za publiku koja želi da bude što bliže bendu. Kao gosti na koncertu najavljeni su Đorđe Radivojević, Kristina Savić, Ivan Aleksijević Pančevac, koji je gostovao na albumu, kao i duvačka sekcija „Horns incorporate”.

Upoznajte muzičare
I danas vam dajemo mogućnost da upoznate članove „Van Goga”. Pitanje na koje treba da se odgovori, tačno u podne, glasi: „Koja je prva, a koja poslednja pesma na albumu ‘Lavirint’”. Odgovore šaljite na e-mail vangog@blic.rs, ostavite svoje podatke.