samo-opusteno Textovi
Pages: 1
Nesporazum By: NiKooLaa Date: Februar 29, 2008, 13:42:20
Jednom prilikom jedna engleska porodica provela je svoj letnji odmor u Nemackoj.

Za vreme cestih izleta u okolinu, clanovi obitelji primetili su kucicu koja im se cinila pogodnom za provodjenje letnjeg odmora.

Raspitujuci se za vlasnika, saznali su da je vlasnik protestantski pastor i

pitali su da im pokaze kucicu. S obzirom da im se kucica svidela, trazili su da im je iznajmi za sledecu sezonu.

Nakon povratka u Englesku, kod pregleda plana i rasporeda prostorija, gospodja se setila da nije videla WC i odlucili su da odmah napisu pismo vlasniku radi objasnjenja:

"Postovani gospodine Pastore, nasa porodica je posetila vasu kucicu pre nekoliko dana i sklopili smo ugovor o najamnini. Medjutim, zaboravili smo da vas pitamo za jedan sitan detalj. Molimo vas da nam javite gde se nalazi WC."

Pastor nije shvatio tacno znacenje skracenice WC i smatrajuci da se klijenti raspituju za crkvu anglikanske sekte "Wladez Chapel" odgovorio je sledece:"Postovana gospodo, cenim vase interesovanje i drago mi je obavestiti vas da mesto o kome govorite nalazi se 12 km daleko od kucice. Naravno, ovo je malo nezgodno, pogotovo ako imate obicaj da ga cesce posecujete. U tom slucaju najbolje je da ponesete sa sobom suvu hranu i tamo ostanete ceo dan. Neki idu pesice, a ostali biciklom. Mesta za sedenje ima 400 plus 100 mesta za stajanje.

Prostorije imaju er-kondisn radi prijatnije atmosfere i obezbedjenja svezeg

vazduha. Sedista su tapacirana velurom. Preporucuje se da se dodje sto ranije radi rezervisanja mesta za sedenje. Odrasli i deca sede zajedno i pevaju u horu pesme za spasenje duse i tela. Na ulazu svako dobija po jedan list koji se na izlazu mora vratiti, kako bi se mogao upotrebljavati ceo mesec. Lokalni fotografi slikaju svakog posetioca za gradske novine, tako da svako moze videti ljude na vrsenju svete i uzvisene duznosti."
Re: Nesporazum By: Knez Danilo II Date: Februar 29, 2008, 15:39:44
Читао сам то и на прошлом форуму, више пута, значи екстра је.
Re: Nesporazum By: NiKooLaa Date: Februar 29, 2008, 15:43:24
ne setjam se da je to bilo na proshlom al ae.. x)
:thats funneh
Re: Nesporazum By: Knez Danilo II Date: Februar 29, 2008, 15:46:22
Било је знам да је било.
Odg: Nesporazum By: !mila! Date: Novembar 30, 2010, 17:42:00
joj, obozavam ovakve fore..
keke