samo-opusteno Aktuelnosti
Pages: 1
Da li ste za iznosenje Putina iz Kremlja? By: [Vesti] Date: Januar 27, 2011, 21:07:25
Da li ste za iznosenje Putina iz Kremlja?U ruskom internet domenu pojavio se sajt na kome posetioci mogu da glasaju da li su za iznosenje tela premijera Vladimira Putina iz Kremlja Sajt goodbyeputin.ru (Zbogom Putine), napravljen je po uzoru na sajt goodbylenin.ru, (Zbogom Lenjine) vladajuce Jedinstvene Rusije, na kome se glasa o sahranjivanju sovjetskog vodje cije se balsamovano telo nalazi u Kremlju.
Izdanje dnevnika Komersant na internetu navodi da Jedinstvena Rusija smatra da su sajt goodbyeputin.ru napravili komunisti, cime su na "glup nacin" odgovorili na sajt o Lenjinu.
Komunisticka partija Rusije demantovala je autorstvo sajta.
"Mnogi aktivisti znaju za taj sajt, aktivno glasaju, ali mi nemamo nikakve veze sa njim", rekao je Komersantu jedan od funkcionera partije Vadim Solovjev.
Sajt je registrovalo fizicko lice 23. januara, ali se na telefon naveden u registracionoj sluzbi domena niko ne javlja, pise list.
Za "iznosenje tela Putina iz Kremlja" do veceras je glasalo vise od 11.200 posetilaca (83 odsto), dok je protiv vise od 2.300 (17 odsto).

Procitaj nastavak vesti...