samo-opusteno Ženski kutak
Pages: 1
Kako da ga zavedete - korak po korak By: ^Tina^ Date: Decembar 25, 2010, 17:55:16
Kako da ga zavedete - korak po korak

Zavođenje mora da bude vrhunsko kako bi postigli rezultate. Dok postoji ljudi nadareni za zavođenje, a nekima treba pomoć. Stručnjaci savetuju da je u prvim fazama zavođenja govor tela ključan. Evo nekoliko saveta, korak po korak, kako da osvojite.


 
Zavođenje je igra u kojoj treba da uživate


POGLED
Počnite misterioznim pogledom. Neka na početku "očni kontakt" bude kraći, a zatim sve duži. Ako osoba pokaže da je takođe zainteresovana, pogledi će postati sve duži i duži.

STIDLJIV OSMEH
Osmeh je neophodan saveznik. Nije nužan prilikom prvog kontakta očima, ali vrlo brzo ga morate uputiti osobi koju nameravate da zavedete. Osmeh treba da bude diskretan.

PRVI KORAK
Posle flerta očima i osmehom, neko mora da se odluči i priđe. To mora da bude dobro vremenski tempirano, da trud ne bi propao. Niej neophodno da čekate da to mladić načiti prvi korak.

BLISKOST TELA
Kad se upoznate, kreće razgovor – verbalni i neverbalni. Ako postoji hemija, nesvesno ćete se približavati tokom razgovora. Telom su otvorena i dok razgovarate šire vam se zenice.

PRVI DODIR
Čim se upoznate dolazi i do prvog dodira. Žena najčešće blagim dodiruje muškarca po ruci ili je on nežno zagrli. Takvi potezi su sigurni znaci zavođenja.

SEKS
Do seksa će najverovatnije doći ako žena pažljivo gleda muškarca, usta joj poluotvorena, a telo sve bliže njemu. Muškarac govoriti dublje i tiše, a telom nesvesno skriva ženu od drugih.

POLJUBAC
Logičan sled je poljubac. On dolazi vrlo jednostavno. Posle poljupca dolazi i do puno intimnijeg upoznavanja.