samo-opusteno Ženski kutak
Pages: 1
Rasplamsajte strasti u postelji By: ^Tina^ Date: Decembar 25, 2010, 17:54:35
Rasplamsajte strasti u posteljiSvakodnevne obaveze su najveći neprijatelj strasti. To, ipak, ne znači da morate do kraja života da imate neuzbudljiv seksualni život. Prenosimo nekoliko saveta stručnjaka koji će vam pomoći da osvežite bračni seks.


FLERT
Nasmešite se zavodnički nepoznatom muškarcu. Ako ste u stabilnoj i bliskoj vezi, bezazleno flertovanje s drugima samo će začiniti vaš seksualni život u braku, jer ćete biti ispunjeni seksualnim samopouzdanjem, saglasni su stručnjaci.

GOLA U KREVETU
Spavajte goli u bračnoj postelji. Nago telo koje skriva samo prekrivač, za vašeg supruga biće neponovljivo senzualno iskustvo.

SLIKE
Vrijeme je da napravite nekoliko vlastitih seksi fotografija. Možete se fotografirati u seksi rublju ili potpuno gole. Takve fotke bit će vizualni podsjetnik i vašem suprugu i vama.

NEGA
Posvetite svome telu pažnju. Depilirajte se, idite na manikir i pedikur, kod frizera… Osećaćete se poželjno i seksualno.

FANTAZIJE
Pronađite objekt svoje želje. Može da bude i neki slavan muškarac. Na taj način osigurani ste od eventualne prevare, a maštanje o takvim muškarcima predstavlja zapravo vaše privatno igralište. A zaigrane žene su vrlo zanimljivo seksualno društvo.

PROBAJTE MIRISE
Otkrijte u sebi animalnu privlačnost. Istraživanja su pokazala da mnoge žene uzbuđuje miris muškarca. Kada je vaš suprug odsutan, obucite njegovu majicu.

BEKSTVO
Kad god možete za vikend pobegnite iz grada. Družite se u novoj okolini koja će i vašem odnosu dati svežu dimenziju.

(blic žena)
Odg: Rasplamsajte strasti u postelji By: miskolini Date: Jun 03, 2012, 19:21:49
... i popijte casu crnog vina