samo-opusteno Koncerti
Pages: 1
Adonis Remos u „Areni“ 3. oktobra By: MarkoKg Date: Jul 17, 2009, 09:39:25
najbolji muški vokal grčke scene
Adonis Remos u „Areni“ 3. oktobraGrčki pevač Adonis Remos održaće koncert 3. oktobra u „Beogradskoj areni”, godinu dana od debitantskog predstavljanja srpskoj publici u ispunjenom „Sava centru”.

„Remos je najbolji muški vokal grčke scene. Već prvi album ‘Adonis Remos’ (1996) dostigao je platinasti status i prodat je u milionskom tiražu. Tokom karijere, koja je u vrtoglavom usponu, sarađuje sa vodećim grčkim kompozitorima, a novi albumi su prestizali uspeh starih”, navode iz „Beogradske arene”.
Remos je prošlog septembra u „Sava centru” podigao publiku na noge dvoipočasovnim koncertom, gde su mu gosti bili grčka pevačica Atina Ruci i srpske kolege Tijana Dapčević i Željko Joksimović. Pred punom dvoranom, gde se tražila karta više, Remos je otpevao svoje najveće hitove „Srce moje ne brini” („Kardia mu na min anisihis”), „Dođi, dokrajči me” („Ela na me teliosis”), „Boli me” („Ponase”), „Drhtim” („Tremo”), „Ne idi” („Min figis”), „Ostani” („Meine”) i druge.
- Srećan sam što mogu da pevam pred mojim prijateljima u Beogradu - rekao je tada na engleskom jeziku grčki pevač obraćajući se košarkaškim asovima u prvom redu dvorane Žarku Paspalju, Vladi Divcu, Predragu Daniloviću i treneru Dušanu Ivkoviću i njegovoj ženi Neni, koji su mu omogućili da nastupa u Srbiji.

Re: Adonis Remos u „Areni“ 3. oktobra By: mojsica Date: Jul 24, 2009, 13:37:34
Ja za ovog nikad nisam cuo :)