samo-opusteno Koncerti
Pages: 1
Turneja „Operacije trijumf“ By: MarkoKg Date: Jul 17, 2009, 09:38:32
Za mesec dana u Crnoj Gori 15 koncerata
Turneja „Operacije trijumf“Studenti „Operacije trijumf” uskoro kreću na koncertnu turneju po Crnogorskom primorju. Studenti će turneju početi koncertom u Beranima 19. jula, posetiće skoro sve veće gradove i primorska mesta Crne Gore i na turneji će biti do 15. avgusta.

- Očekujemo mnogobrojnu publiku i dobar provod u Crnoj Gori. Nedavno smo tamo imali dva uspešna koncerta i sve mi govori da će na turneji biti odlično. Idemo sa verom da će sve to biti dobro - ispričao je tokom pres konferencije Vukašin Brajić, član „OT benda”, a Igor Cukrov se nadovezao:
- U vrhunskoj smo formi, što bi se reklo na vrhuncu snage, i želimo da napravimo delirijum na koncertima. Drago mi je što ćemo pevati u Crnoj Gori. Ja sam, recimo, zaljubljen u Herceg Novi. Voleo bih da se slična turneja organizuje i u Hrvatskoj - kaže Cukrov.
Na turneji, ipak, neće pevati svi studenti. Sonja Bakić, Aleksandar Belov i Nikola Sarić će biti izuzeti iz ove priče.
- Aleksandar Belov trenutno priprema album i u ovom trenutku je za njega najbolje da bude u Makedoniji. Napravili smo ekipu za koju mislimo da se najbolje „prodaje” i njih troje neće nastupati na koncertima - ispričala je portparolkproducentske kuće „Emotion” Marinela Kvapil.
Sa druge strane, kada je Nikola Sarić na festivalu u Herceg Novom odbio da nastupi sa „OT bendom” i Karolinom Gočevom prilikom dodele nagrade za otkriće godine, otvorilo se pitanje da li će on i dalje biti član „OT benda”.
- On trenutno ne nastupa sa „OT bendom”. Za sada nismo dobili nikakav poziv za raskid ugovora - rekla je Marinela Kvapil iz „Emotiona” tokom konferencije za štampu na kojoj se Sajko nije pojavio. Pitali smo njegove drugare iz benda šta oni misle o toj situaciji.
- Mi nikada u „OT bendu” nismo imali svađu niti bilo kakvu prepreku. Svi imamo normalan, drugarski odnos i imaćemo ga i dalje šta god da se desi - ispričao je Vukašin Brajić.
Nakon turneje, studente „Operacije trijumf” očekuje još jedan koncert u „Sava centru” u oktobru, a na jesen bi trebalo i da izađe kompilacija njihovih hitova…

Raspored koncerata
19. jul  Berane, Stadion malih sportova
21. jul  Tivat, Letnja pozornica
23. jul  Herceg Novi, Kanli-kula
25. jul  Budva, bazen „Rondo”
26. jul  Budva, bazen „Rondo”
28. jul   Ulcinj, plaža Kopakabana
30. jul  Cetinje, Letnja pozornica
02. avgust  Kotor, Letnja pozornica
04. avgust  Tivat, Letnja pozornica
06. avgust  Budva, bazen „Rondo”
07. avgust  Budva, bazen „Rondo”
09. avgust  Herceg Novi, Kanli-kula
11. avgust  Podgorica, Stadion malih sportova
13. avgust  Nikšić, Stadion malih sportova
15.avgust  Pljevlje, Sportska hala