samo-opusteno Ženski kutak
Pages: 1
Cipele otkrivaju karakter By: Jow4n@ Date: Novembar 14, 2010, 22:33:22
Cipele otkrivaju karakter

Čak i obuća koju najčešće i najradije nosite može mnogo da kaže o vašoj ličnosti.
Proverite...Visoke potpetice

Strast prema visokim potpeticama otkriva izrazito samouverenu ženu koja zna da istakne svoju ženstvenost i moć. Ona se ne plaši da kaže šta misli, samostalna je, odlučna i snažno veruje u svoje kvalitete. Takve cipele otkrivaju alfa žene, koje su često odlične šefice, glumice, zabavljačice, portparolke ili urednice modnih časopisa. Blještave štikle govore o ženi razigranog duha željnoj dobre zabave. Ali, salonke su odraz umerene žene koja ne voli eksperimente. Strogoća cipela odraz je njene ozbiljnosti, pa se ove žene neretko bave pravom, računovodstvom ili investicijama.

Patike


Ljubiteljka patika je „kul" devojka, ona to želi da bude i to u svemu i pokazuje. Ona zna sve o muzici i filmovima i njen izbor će uvek da vas oduševi. Okretna je i duhovita, a njene izjave prati doza ironije i sarkazma. Uvek joj se žuri, a život u pokretu je ono je što je pokreće. Da bi bila srećna, ova žena mora nešto da proizvodi, film, muziku, fotografiju ili neki časopis.

Visoke čizme s visokom petom


Ovakve čizme nosi žena osvešćenog samopouzdanja i čvrstog stava o dobrom izgledu žene. Ona je moćna i smela, a kombinovanjem noviteta, različitih materijala i visina čizama može da otkrije i osobine poput kreativnosti i šika, za šta je zaslužna umetnička crta njene ličnsoti.

Kratke čizme s visokom petom


Nije lako odlučiti se i obuti kratke čizme s visokom potpeticom. Ove čizme šalju poruku da je žena koja ih nosi seksepilna, oštra i smela, a često su i znak rokerskog šika, devojke koja se smelo, ali i prefinjeno poigrava s odećom.

Baletanke


Baletanke su savršen spoj udobnosti i stila. Svakoj odevnoj kombinaciji pridaju ženstvenost, a žena koja ih nosi poručuje da želi što duže da ostane devojčica. Razigranog je duha, ne voli ozbiljnost i uniformisanost, pa svoj šik lako uklapa u modne novitete i eleganciju.

Ag čizme


„Agsice" su već prošle svoju modnu fazu prihvatanja i odbijanja pa su se zaustavile na vrhu, kao obuća koja će večno da postoji. Zato žene koje ih nose poručuju da nisu komformiste jer su i njihova omraženost i trend prošli. Kao i „agsice", žene koje ih nose su ležerne i vrlo ugodno društvo.

Otvoreni prsti


Cipele s visokom petom i otvorenim prstima govore o ženi koja želi da impresionira, bude drukčija i privuče pažnju. Pobornica je ženstvenog stila, bilo da je reč o klasičnom izgledu holivudskih lepotica ili modernijoj varijanti. Ona uživa u činjenici da je žena i neretko je perfekcionista.

Cipele s kaišem


Cipele zaobljenog vrha s kaišem oko članka govore o ženi koja veruje u stara vremena, u kome su postojale dame i gospoda. Ona voli urednost, praktičnost i jednostavnost. Ali kod nje te osobine ne isključuju želju za zabavom, naprotiv, ova ljupka žena ima originalan i upečatljiv smisao za humor. Idealni poslovi za nju uključuju organizaciju, bilo da je reč o knjižari ili salonu nameštaja. Zbog svoje ljupkosti i umerenosti odlično se nosi s temperamentnim ljudima, što može da bude veliki plus ako temperament „krasi" njenog šefa.

Platforme


Otkrivaju mladalački, pomalo umetnički „luk" i pokazuju da žena koja ih nosi želi da izgleda kreativno i trendi. Normalna visina potpetica idealna je za kombinaciju različitih modnih stilova, a tada najviše govori o znanju i stilu vlasnice.

Kaubojke


Kaubojke otkrivaju divljinu, prodornost, spretnost i marljivost žene koja ih nosi. Ona se ne ustručava da preuzme na sebe teške poslove i odradi ih s užitkom. Sve proživljava intenzivno i nema poteškoća s prepoznavanjem problema.

Visoke sportske čizme


Ravne visoke sportske čizme govore o snazi, hrabrosti i dostojanstvenosti, ali i o nepristajanju na kompromis kad je posredi udobnost. Ako birate čizme poput „martinki", drugima poručujete da ste jedinstveni, ali i pomalo agresivni i komplikovane naravi.Odg: Cipele otkrivaju karakter By: TanjicA Date: Novembar 15, 2010, 13:37:59
Patike za svaki dan, i Ag čizme u poslednje vreme mi se svidjaju. Ali neke sa stilom, ne volim one sa šljokicama, čupave, previše upadljive etc...
Odg: Cipele otkrivaju karakter By: !mila! Date: Novembar 15, 2010, 14:50:34
Patike za svaki dan, i Ag čizme u poslednje vreme mi se svidjaju. Ali neke sa stilom, ne volim one sa šljokicama, čupave, previše upadljive etc...

hehe slazem se :)
Odg: Cipele otkrivaju karakter By: Annaks Date: Januar 18, 2011, 12:43:54
patike :ok :music
Odg: Cipele otkrivaju karakter By: Jablana Date: Maj 01, 2011, 17:55:40
Nazalost, ne mozemo uvek da biramo cipele prema onome sto nam se svidja. Dzaba sto ja volim da nosim patike, kad ne mogu na poslu.....A i cesto mi se desava da  mi cipele odgovaraju u svemu osim u ceni.
Odg: Cipele otkrivaju karakter By: Anđeo Čudnog Date: Maj 03, 2011, 20:47:59
Ako cipele otkrivaju karakter,a ja apsolutno obožavam da nosim (pre)visoke štikle,šta to o meni govori?
Odg: Cipele otkrivaju karakter By: Jow4n@ Date: Maj 04, 2011, 19:00:15
Imas deo gore- "Visoke potpetice" :)

Odg: Cipele otkrivaju karakter By: Idda Date: Maj 21, 2011, 14:51:00
Nazalost, ne mozemo uvek da biramo cipele prema onome sto nam se svidja. Dzaba sto ja volim da nosim patike, kad ne mogu na poslu.....A i cesto mi se desava da  mi cipele odgovaraju u svemu osim u ceni.
[/quote


jeva cekam da dodjem sa posla i obucem trenerku i patike :ok

Odg: Cipele otkrivaju karakter By: Angelic_Disgrace Date: Jul 19, 2011, 02:58:47
patike preko dana,uvece stikle :)
Odg: Cipele otkrivaju karakter By: odbojka^^ Date: Novembar 25, 2011, 17:17:13
Ja mislim da otkriva!  :ops  :huh
A isto tako mislim da je najbolje nositi patike ili baletanke.
Stikle samo ponekad.
Ali ipak obozavam Stikle *____*  wub