samo-opusteno Druga strana sveta
Pages: 1
Telekineza By: NiKooLaa Date: Maj 09, 2009, 23:51:21
TELEKINEZATelekineza znaci pomeranje stvari pomocu moci uma. S moje tacke gledista , telekineza se postize projektovanjem jednog dela svesti u objekt koji zelimo da pomerimo.

Kada je svestu u predmetu I mi ga dozivljavamo kao deo naseg tela I svesti onda je pomeranje moguce. Jedna tehnika koja funkcionise kod telekineze je koncetracija na objekat , da smatramo objekat delom naseg tela , delom naseg bica. Kada imate osecaj da ste projektovani u predmetu onda mozete da probate da ga pomerite . Sada kada ste vi I objekat jedno , smatrajte objekat vasom trecom rukom I pokusajte da je pomerite.

Telekinezu ne postizete snagom volje zapravo snaga volje ce biti losa zato sto potvrdjujete da ste odvojeni od objekta I ne mozete pomerati nesto sto je odvojeno od vaseg tela. Najjednostavnija forma telekineze je igranje sa “tablom za duhove”.Drska ne moze da se pomera ako je ne dodiremo,jer je onda veza prekinuta.

Nesto sto mozete pokusati :Napuni ciniju vodom a onda ubaci kap ulja unutra .Posto je ulje lakse od vode ,ulje ce plutati na povrsini.Probajte da pomerite ulje snagom uma , zamislite da ste jedno s uljem I probajte da ga pomerite.Citat:

"Telekineza je sposobnost micanja predmeta mislima, bez primjene fizičke sile. Počni sa malim predmetom svijetle boje npr. ping-pong lopticom. Predmet postavi na stol ispred sebe. Moraš se dobro opustiti i koncentrirati na predmet, možda neko vrijeme u početku provesti u vizualizaciji i meditaciji. Dlanove protrljaj, vizualiziraj energiju između svojih dlanova. Razmiči ih i osjeti tok energije između dlanova. Slijedeći korak je da postaneš svjestan energije koja struji između tvojih dlanova i te loptice/predmeta. Zatim energiju sabijaš u vrh tvojeg kažiprsta, u mislima se približavaš predmetu, ali ga ne dodiruješ. Energija prsta privlači energiju predmeta poput magneta. Moći ćeš vidjeti auru predmeta, što znači da je koncentracija usmjerena. Telekineza se uvježbava na dnevnoj bazi, kad se postignu prvi rezultati praksu i razvoj treba nastaviti. Možda za vježbu možeš upotrijebiti list papira, ili plamen svijeće. Iako je tehnika jednostavna moraš se obavezno zaštititi čarolijama zaštite. Također ovdje se rado pojavljuju razne deformacije uslijed manipuliranja, i moraš biti svjestan da na sebe preuzimaš određeni rizik. Ovo nije bezopasna tehnika, i osobno s njom imam loša iskustva."
Vase misljenje o svemu ovome je...?
Re: Telekineza By: DaRkOoO Date: Maj 10, 2009, 13:02:18
Gluposti..eh,kad bi stvarno moglo..Shta bi radio u shkoli..zlo =)
Re: Telekineza By: TanjicA Date: Maj 11, 2009, 10:50:47
Cula sam zanimljive price o tome, i nznam sta da mislim...
Pomalo sam skepticna...
Re: Telekineza By: MarkoKg Date: Maj 12, 2009, 10:24:42
Glupost, to nije moguce...
Re: Telekineza By: alexandra30 Date: Decembar 10, 2009, 12:18:06
1 izreka kaze: " Istina je neobicna-neobicnija od fantazije".
Na ovom svetu se svasta neobicno i neobjasnjivo desava.
Re: Telekineza By: Srlenzio Date: Decembar 10, 2009, 12:40:55
Uh... mora se probat :)
Odg: Telekineza By: alexandra30 Date: Maj 12, 2010, 18:10:52
Bas sad citam knjigu Dr Petra Dinica  "Hiropraktikom do zdravlja"

I evo na sta sam naisla - "U nama postoji ogromna kolicina znanja i sposobnosti kojih mi obicno nismo ni svesni, a koje se vezuju za onaj ogromni mentalni kapacitet koji mi ne koristimo i koji cini  90% od nasih ukupnih mentalnih sposobnosti.
Mi koristimo u toku svog zivota samo 10 - 15% svojih mentalnih sposobnosti. Da li onda na osnovu ovih 10% mozemo tvrditi da onih 90% stvari koje ne vidimo ne postoje?"


Odg: Telekineza By: bane83 Date: Maj 08, 2013, 02:01:06
sve se moze kad se hoce wink