samo-opusteno Koncerti
Pages: 1
Džejms Zabijela na „Egzitu“ By: MarkoKg Date: Maj 06, 2009, 13:02:32
9. jula na Dens areni
Džejms Zabijela na „Egzitu“

Ovogodišnji nastupi na „Dens areni” „Egzita”, koji će se održati od 9. do 12. jula, zaokruženi su novim vodećim svetskim di-džej imenima - Džejms Zabijelom, Nikom Fankulijem, Loko Dajsom, Magdom, Tajom i Hana Holandom, te irskim elektro bendom „The Japanese Popstars”.


Prvo veče „Egzit” festivala na „Dens areni”, uz već potvrđena imena di-džejeve Sashu i Džona Digvida, potom Stiva Lourea i Li Baridža, te Ributa, „b2b” će izvesti Džejms Zabijela i Nik Fankuli. Naredno veče, u petak, 10. jula, uz di-džejeve Ričija Hotina i Dabfajera, Hajdi i Džastina Martina, te Gaja Borata, „b2b” će izvesti Magda i Loko Dajs. U subotu Tajo i Hana Holand će izvesti „b2b”, a za gramofonima će se naći i Adam Ber i Erik Pric, Stiv Anđelo i Ingroso, Aleks Metrik i „Kissy Sell Out” i di-džej Etijen de Kreci. Poslednjeg dana, na „Dens areni” „bek2bek” će izvesti Karl Koks i „Green Velvet”, Daren Emerson i Sander Klajnenberg.

Kompleti ulaznica za sva četiri dana desetog „Egzita” mogu da se kupe po promotivnoj ceni od 5.990 dinara, a rezervacije idu preko sajta gigstix.com. U prodaji su i dnevne ulaznice.