samo-opusteno Koncerti
Pages: 1
Koncerti učesnika OT By: NiKooLaa Date: Mart 18, 2009, 19:17:12
19. i 20. april u Sava centru
Koncerti učesnika OT


Učesnici „Operacije trijumf” održaće svoje prve koncerte u „Sava centru” 19. i 20. aprila. Na koncertu će, između ostalog, premijerno pevati pesme sa prve kompilacije, a nastupiće Đorđe Gogov, Vukašin Brajić, Nikola Sarić, Nikola Paunović, Adnan Babajić, Ana Bebić, Igor Cukrov, Nina Petkov, Sonja Bakić, Aleksandar Belov, Danijel Pavlović, Milica Majstorović, kao i Antonija Besednik.

- Repertoar na koncertu će biti sačinjen od stranih i domaćih hitova, pesama sa „Beovizije”, kao i pesama studenata koje će se naći na prvoj kompilaciji. Očekivana kompilacija će izaći do koncerata - ispričala je za „Blic” Marinela Kvapil, portparol kuće „Emotion”, naglašavajući da će karte uskoro biti puštene u prodaju.
Re: Koncerti učesnika OT By: MarkoKg Date: Mart 23, 2009, 17:43:58
Koncert studenata „Operacije trijumf”
Karte od 800 do 1.200 dinara


Studenti rialiti serijala „Operacija trijumf” uskoro će se ponovo okupiti kako bi za sve svoje obožavaoce održali prve prave koncerte i to 19. i 20. aprila u beogradskom „Sava centru”.
Karte za ovaj događaj biće puštene u prodaju danas po cenama od 800, 1.000 i 1.200 dinara, a prodavaće se na blagajni „Sava centra” i „Bilet servisa”. Osim u Beogradu, karte će se prodavati i u ostalim gradovima u Srbiji gde postoji „Bilet servis”, kao što su Novi Sad, Niš, Kragujevac i Čačak.
Kako je juče najavljeno na pres konferenciji producentske kuće „Emotion”, na koncertu će nastupiti 13 studenata „Operacije trijumf”, uključujući sedmoro učesnika koji su nedavno nastupali na „Beoviziji”, te Igor Cukrov, Ana Bebić, Aleksandar Belov, Nina Petković, pobednik Adnan Babajić i Antonija Besednik.
- Cilj ovog koncerta je da se studenti „Operacije trijumf” oduže svojoj publici tako što će im prirediti sjajnu zabavu - izjavila je Marinela Kvapil, predstavnik za štampu „Emotiona”.
Program koji će studenti izvoditi tokom dve večeri u „Sava centru” uključivaće svetske i domaće hitove, ali i autorske pesme koje su studenti do sada snimili, te će koncert trajati oko dva i po sata. Organizatori su takođe najavili da će se pored bivših studenata „Operacije trijumf” na koncertu pojaviti i gosti iznenađenja.

Uz ulaznicu poklon CD
Svi koju budu kupili kartu za koncert dobiće na poklon i maksi singl sa pesmama studenata „Operacije trijumf”, a dugo najavljivana kompilacija sa pesmama svih učesnika ovog serijala pojaviće se u prodaji ubrzo nakon koncerta.