samo-opusteno Ženski kutak
Pages: 1
Vaginoplastika – hirurško ulepšavanje vagine By: TanjicA Date: Avgust 15, 2010, 22:03:36
Vaginoplastika – hirurško ulepšavanje vaginePovećanje i zatezanje grudi, liposukcija, smanjivanje ogromne grbe na nosu, povećanje usnica – estetska kirurgija je uzela toliko maha da se nekad moramo i zapitati tko je umjetan, a tko prirodan. Novitet na području estetske kirurgije čija potražnja posljednjih godina samo raste je vaginoplastika. Odnosno vaginalno pomlađivanje.

Do nedavno se vaginoplastika provodila kako bi se prvenstveno vraćala ženi mogućnost uživanja u seksualnom odnosu, najčešće nakon poroda. Često otvor i zidovi vagine postaju manje elastični, a to dovodi do manjeg uživanja u seksualnom odnosu, kako za ženu tako i za muškarca. Vaginoplastika poboljšava tonus istegnutih mišića nakon poroda, te se ženi vraća pretporođajni izgled.

Ovaj izraz se koristi i za operaciju spola i za estetsko ispravljanje oštećenog područja vagine nakon neke bolesti ili veće ozljede. No u zadnje vrijeme vaginoplastika je postala čisti estetski zahvat nad zdravim vaginama s kojima njihove vlasnice nisu zadovoljne.

U većini slučajeva žene nisu zadovoljne izgledom malih i velikih stidnih usana. Ako možemo imati savršene grudi i nos, onda možemo imati i savršenu vaginu. U Velikoj Britaniji se količina vaginoplastike u zadnjih pet godina čak udvostručila.

Prilikom zahvata se odstranjuju oni dijelovi malih stidnih usana koji je vidljiv prema vani,visi i kvari cjelokupni izgled vagine. Heather Leach, britanska redateljica koja je snimila dokumentarac o vaginoplastici, komentirala je da kirurg doslovce nepotreban dio odreže skalpelom.
Heather Leach je objasnila da se mlade Britanke, kod kojih ovaj estetski zahvat postaje sve brojniji, odlučuju na ovaj zahvat zbog pritiska momaka koji u pornićima vide savršene vagine. Redateljica tvrdi da su te vagine sve samo ne prirodne.

No na udaru nisu samo „ružne“ stidne usne. Veoma je tražena i liposukcija vagine. Pitate se gdje se točno ona može provoditi. Zar uopće postoje debele vagine? Prilikom vaginalne liposukcije uklanja se masnoća na području stidne kosti kako bi vagina izgledala ravnija.

Možemo također u i svoju G-točku ubrizgati botoks kako bi i vaša G-točka bila mlada i lijepa. Potrebno je svaka tri mjeseca ubrizgavati botoks. Naravno uljepšavanja su sve samo ne jeftina. Svako pomlađivanje G-točke iznosi oko 16.000 kuna.

Vrijeme oporavka od vaginoplastike može trajati i do šest mjeseci, a osim bolova i seksualne apstinencije, otežano je i uriniranje.
Itekako može biti opasan zahvat nad malim stidnim usnama jer se one spajaju s klitorisom, a znamo da je on izvor ženskog zadovoljstva.
Odg: Vaginoplastika – hirurško ulepšavanje vagine By: Alle Date: Avgust 16, 2010, 02:16:13
Eeee da...ovo sam citala na netu odavno..bolesni ljudi bre nacisto..gde da prepravljas polni organ,tj,da ga "ulepsavas"..boles`.. -.-
Odg: Vaginoplastika – hirurško ulepšavanje vagine By: ^Tina^ Date: Avgust 17, 2010, 11:36:48
Svašta, ovo je bolesno :/
Odg: Vaginoplastika – hirurško ulepšavanje vagine By: Jow4n@ Date: Avgust 22, 2010, 13:32:20
no comment... Ili imam-bolesno!