samo-opusteno Ženski kutak
Pages: 1
Lepota i zdravlje By: Alle Date: Jul 28, 2010, 16:00:42
O nama
Prvi ženski lifestyle portal [hide]http://www.lepotaizdravlje.rs/[/hide] napravljen je da bi zadovoljio sve potrebe savremene žene (od 17 do 77 godina), da na jednom mestu svakoga dana dobije sve potrebne informacije neophodne da živi zdravije, lepše i srećnije.
Nije u pitanju samo slogan. Niz stručnjaka iz svih oblasti medicine pomožu u bržoj i efikasnijoj borbi i preventivi širokog spektra psihofizičkih problema, beauty eksperti savetuju negu tela i lica koja neutrališe posledice života i godina, stilisti i šminkeri otkrivaju kako da iz sebe izvučete najbolje, dok psiholozi i sociolozi preporučuju najbolje načine za korišćenje sopstvenih potencijala i uče nas da živimo mirnije, sporije, srećnije, ...

Naravno, nijedna moderna, jedinstvena žena nije potpuna bez uspešnog ljubavnog i seksualnog života, pa se praktični saveti iz tog polja i korisna iskustva drugih takođe nalaze na portalu uz sve ono što treba da znate da bi vam i karijera bila na zavidnom nivou. A sve to izloženo na jednostavan, lak i dostupan način, uz prateće materijale koji zaokružuju portal u jedinstvenu celinu... Putopisi, umetnost življenja i stanovanja (feng shui), astrologija, dnevni recept, misli velikih ljudi, saveti javnih ličnosti, kulturni vodič ...sve je tu da pomogne i zabavi.

Ali ni to nije sve! Zahvaljujući velikom broju oglašivača koji žele da budu u društvu najboljih, na portalu će biti organizovane nagradne igre, kvizovi i ankete koji, pored dobrog provoda, mogu da donesu vredne poklone, pa čak i besplatna letovanja.