samo-opusteno Ženski kutak
Pages: 1
Kako znati je li vaš date bio uspješan? By: ^Tina^ Date: Jul 23, 2010, 12:32:56
Kako znati je li vaš date bio uspješan?Prvi dojam je važan. Upravo zbog toga je i prvi izlazak tako važan. O njemu ovisi hoćemo li se vidjeti s curom opet ili ne? Možda zvuči okrutno, ali to čine i žene. Rijetko koja daje drugu priliku tipu s kojim je izlazak bio katastrofalan. Ali kako ćete znati da ste na pravom putu?

Drži se plana
Bilo je dogovoreno da ćete otići prvo na piće pa u kino. Nakon sat vremena što smireno sjedite i pijuckate piće, veseli jer imate osjećaj da ste ostavili dobar dojam, vaš date kaže da nažalost ne može u kino. Nešto se nenadano dogodilo. Ponekad to i može biti slučaj. Ali zapravo ne može više izdržati i sama pomisao da još dva sata mu je prava muka.
Muškarac kojem se sviđate ne samo da će se držati plana, nego će predložiti još nešto, samo kako bi što duže bio u vašem društvu.

Pažnja samo na vama
Muškarac kojem se sviđate usmjerit će cijelo vrijeme pažnju samo vama. I ako sretne prijatelja ili s njim odete na neki tulum, on će ipak cijelo vrijeme tražiti vaše društvo. Ne želi gubiti dragocjeno vrijeme.

Govor tijela
Ako cijelo vrijeme traži fizički kontakt malim dodirima, znači da ga itekako fizički privlačite. Dira vas po ramenu, povremeno vam uhvati ruku i slično.
Također tijekom razgovora možete zaključiti je li se sviđate frajeru ili ne. Ako je cijelo vrijeme blago nagnut prema vama dok pričate, znači da ga zanima što pričate. Ako traži vašu blizinu želi mirisati vaš parfem i biti vam blizu.

Kontakt očima
Ako dotični cijelo vrijeme gleda ravno u vaše oči znači da je iskren i uistinu zainteresiran. Želi vam pokazati kako je cijela njegova pažnja usmjerena prema vama.

Slušamo
Tijekom razgovora izvuče nešto što ste mu na početku večeri rekli – uistinu dobar znak. Sluša vas i pamti što pričate.

Drugi date
Ako već na prvom dateu muškarac počne planirati što biste mogli raditi za koji dan, na pravom ste putu. On se želi s vama vidjeti ponovno i to iskreno i otvoreno priznaje. Zadivili ste ga.
Odg: Kako znati je li vaš date bio uspješan? By: Alle Date: Jul 23, 2010, 12:38:48
Eh..ja nemam vise sastanke ovog tipa..vec godinu i po dana imam sastanke sa jednim istim. .:) wub wub wub i bas mi je lepo.. :)
Odg: Kako znati je li vaš date bio uspješan? By: makiziki Date: Decembar 07, 2010, 21:48:47
Slazem se sa tobom Alle...stim sto se ja sastajem sa jednim vec 4 god...:)))) kissssss kissssss kissssss