samo-opusteno Ženski kutak
Pages: 1
Menjam seks za pun garderober By: Alle Date: Jul 21, 2010, 13:17:17
Ah, te Amerikanke! Jedno istraživanje u Americi pokazalo je da bi neke žene bile spremne da apstiniraju od seksa za ormar pun odeće. Njih čak 70% veruje u ljubav na prvi pogled kada je reč o odevnom predmetu, a samo 54% ispitanica veruje u ovakvu ljubav kada je u pitanju muškarac.

Svima nam je dobro poznato koliko smo mi žene vezane za garderobu, koliko pažnje poklanjamo svim odevnim predmetima i sa koliko radosti odlazimo da trošimo novac po radnjama.

Tako će se većina žena, ako mora birati između šopinga i seksa, odlučiti za šoping, a većina ih je čak spremna apstinirati 15 meseci za ormar pun nove odeće, pokazalo je jedno američko istraživanje. A mislili smo da se seks čudo!

Nova garderoba svakako da “proizvodi” radost, a da li su Amerikanke preterale u tome?

U istraživanju je učestvovalo hiljadu žena iz deset američkih gradova, a rezultati su pokazali da bi se njih dva posto odreklo seksa na čak tri godine za nove krpice, njih 61 posto osećale bi se gore da izgube omiljeni komad odeće nego da nemaju seksualne odnose mesec dana.

Između ostalog, anketa je pokazala kako ženama omiljeni komad odeće često traje duže nego ljubavna veza. Žene od 18 do 54 godine starosti, u proseku, omiljeni komad odeće u garderoberu drže do 13 godina – godinu dana duže nego što im je trajala najduža veza.

Njih 70 posto veruje u ljubav na prvi pogled kada je reč o pronalasku savršenog komada odeće, a 54 posto kada je reč o muškarcu.

Ono što je poražavajuće je činjenica da čak 50 posto Amerikanki kaže kako im omiljeni odevni predmet daje više samopouzdanja nego njihov partner.
Odg: Menjam seks za pun garderober By: Alle Date: Jul 21, 2010, 13:20:00
moja omiljena  ^^ :D  wub
Odg: Menjam seks za pun garderober By: MarkoKg Date: Jul 21, 2010, 21:40:13
Ahahaha, kakva boleština :) :) :)
Odg: Menjam seks za pun garderober By: Alle Date: Jul 22, 2010, 03:38:31
Bas otkacena stvar..po mom misljenju,mislim da je Amerika izuzetno glup narod..jer njihova vlada i zeli da ih takvima napravi da bi manipulisali njima..zato im je i skolovanje jedna velika 0..msm sta da vam kazem kad je jedan Amerikanac izjavio da je Egipat glavni grad Rima.. -.-
Odg: Menjam seks za pun garderober By: TanjicA Date: Jul 22, 2010, 09:32:43
I jedno i drugo je primamljivo, da se ne lažemo  :lol
Ali ipak da ne preterujemo,  cooool
Odg: Menjam seks za pun garderober By: Alle Date: Jul 22, 2010, 11:30:51
I jedno i drugo je primamljivo, da se ne lažemo  :lol
Ali ipak da ne preterujemo,  cooool
Agree with you.. :)
Odg: Menjam seks za pun garderober By: JAAAAA Date: Septembar 15, 2010, 14:23:25
mmm...volim da shopingujem,ali ipak ....:)